Inackordering

På gården finns flera faciliteter såsom upplyst ridbana, longeringsvolt, tempererat vatten samt uppvärmd sadelkammare och fikahus. Den kringliggande naturen erbjuder vackra ridvägar omgivna av små sjöar där grusvägarna bjuder på perfekta töltsträckor som sedan kan varieras med klättring och mysturer i skogen. 

Vi erbjuder full service årets alla dagar och har ett gott samarbete med hovslagare som besöker oss kontinuerligt. Vi tar även ut kiropraktorer och massörer när behov finns och på gården finns en ridlärare nivå 3 och vi ordnar även ridkurser och lektioner för olika tränare. 

Foder och strö ingår och avmaskning samkörs varje år. 
 

För aktuella prisuppgifter, kontakta Nina Bergholtz

Välkommen med din förfrågan!

UppStallning

På gården finns uppstallningsmöjligheter där stallet erbjuder 16 boxplatser. Även skospilta och spolningsmöjligheter finns. Hästarna går i sto- respektive valackflock och vi har även enskilda hingst- och konvalecenthagar. Vi sköter in- och utsläpp årets alla dagar, men hjälps åt under helgerna efter ett rullande schema. 

Lösdrift

Vi erbjuder även lösdrift i sto- eller hingstflock med daglig visitering. Under sommarmånaderna släpps hästarna ut i stora härliga betesmarker, och resterande delen av året går de i hagar med vindskydd och halmbädd.